Magyar

English

 
  •  

 

108 Napüdvözlet

-Jóga nidrával és teázással

remek kezdete a 2017-es Új Évnek!

NAMASTE!

Egy különleges estére invitállak. Újholdkor végezzük el a Napüdvözlet gyakorlatsort 108-szor (54 kör), amikor is ráhangolódunk a vágyainkra, változtatásra szoruló dolgainkra, tulajdonságainkra.

Az Újhold időszaka mindig valami “új” bejövetelének az ideje. Kidobjuk a régit, elengedjük a problémákat és felkészülünk az új befogadására. Szellemi, lelki és fizikai síkon is gyakoroljuk az elengedés, kiüresítés művészetét.

Január 28-ig mindenki otthon, egyénileg a saját dolgaira tud összpontosítani mentálisan, így már előre felkészülve tudsz részt venni a programon, mely gyakorlatilag egy felajánlás lesz a célod, céljaid elérése érdekben.

Talán riasztónak hangzik a 108 ismétlésszám, mégsem annyira nehéz, mint amennyire első hallomásnak tűnik… Csak a Surya Namaskara A (alap) variációt végezzük, azaz nincsenek benne harcos és nehezített, kitartott pózok.

Ez egy komplett, teljes gyakorlat, ahol megtapasztalhatod, hogy a testtel végzett munka egyfajta mozgás-meditációvá válik, mialatt tökéletesen lecsendesedik az elme.

A mozdulatokat a légzéssel szinkronban végezzük. Mivel a légzés az elmével közvetlen kapcsolatban áll, ha áramlik a légzés, vele együtt áramlik az elme, a test…

Ha rászánjátok magatokat a kihívásra, életre szóló élmény, megtapasztalás maradhat. Nemcsak a testet, a lelket is erősíti.

A program ráhangolódással, bemelegítéssel, és meditációval kezdődik, melyben felajánlást teszünk és összpontosítunk a céljainkra. A gyakorlatsort egy 20-30 perces Jóga nidrával, mély relaxációval tesszük teljessé, majd egy közös, teázós beszélgetéssel zárunk.

Mire figyelj:

- Mindenki csak annyi energiát fektessen bele, amennyit tud, amennyire aznap éppen képes, nem szükséges végigcsinálni 108-szor a Napüdvözletet, anélkül is teljes értékű lesz a program. Nem az a cél, hogy túlerőltessük magunkat, mert egyrészt akkor amit kívánunk, felajánlunk, negatív érzéssel fog társulni, másrészt könnyen lesérülünk. Ezért ha bármikor úgy érzed, nyugodtan hagyd abba a gyakorlást, pihenj, meditálj tovább ülve, vagy Savászanában, összpontosítva arra, amire felajánlást teszel.

- A gyakorlat előtt 2,5 órával fejezd be az utolsó étkezést, 15 perccel előtte pedig a folyadékfogyasztást, közben sem iszunk.

- Érdemes egy kis törölközőt is magaddal hoznod

Nem javallott:

migrén, menstruáció, magas vérnyomás, betegségek, terhesség és szülés utáni időszakban, gerincbántalmaknál fokozott óvatossággal, sérvek esetén.

AZ ÚJHOLD az első fázis, a megtisztulás, újrakezdés, újjáéledés időszaka.

A kozmikus hullámzásnak egy olyan időszaka, amikor a természetben élő lények (növény, állat, ember, test és lélek) befelé fordulóbb, megismerőbb, introvertáltabb helyzetbe kerülnek.

Miben segít nekünk az Újhold időszaka?

- fizikai síkon javul a test teljesítő ereje,

- kreatívabbnak érezzük magunkat,

- akaratunk és kitartásunk is fokozottabb, így könnyebb lesz teljesíteni a gyakorlatot,

- minden teher különös gyorsasággal távozik tőlünk (lelki és fizikai),

- aznap a legnagyobb a szervezet méregtelenítési készsége (böjt megkezdése, tisztítókúrák végzése),

- aznapi kapcsolatok, ismerkedések hosszabb távúak lesznek,

- káros szenvedélyek elhagyása.

Mi a teendőd addig?

- Ha időd engedi, otthon is végezd a Napüdvözlet gyakorlatsort, főleg ha nem vagy annyira jó kondiban, nem jársz rendszeresen órákra. Kevés ismétlésszámmal kezdd, majd folyamatosan növeld.

- Minden lefekvéskor vizualizáld azt, amin szeretnél változtatni az életedben (párkapcsolati élet, hivatás, munka, anyagiak, életmód, habitus, rossz szokások, egészségügyi problémák…)

Miért épp 108?

A 108-as szám jelentősége többféleképpen értelmezhető, de már régóta szent száma a hinduizmusnak és a jógának.

A krisnások japa-mála-ja is (mantrafüzér) éppen 108 golyóból áll. A zen papok karkötője (juzu) szintén 108 gyöngyöt számlál.

A harcművészetek is ezt a számot emlegetik, mondván, hogy ennyi nyomópont van a szervezetben, ahol a test és a lélek találkozik.

A Védikus kultúra neves matematikusai a 108-as számot a létezés teljessége számának tekintették. Ez a szám összeköti a Napot, a Holdat és a Földet: az átlagos Nap-Hold távolság 108-szorosa a Föld átmérőjének. Az ilyen jelenségek számos példának rituális jelentőséget adtak. A jóga hagyománya szerint 108 szent hely van szerte Indiában és 108 Marma-pont, avagy szent hely van a testünkön.

A számmisztikában összeadva (1+8+0) egy olyan számot kapunk, amit piedesztálra emel a numerológia. A 9-es nagyon szerencsés szimbolikus szám.

Időpont: 2017. január 29. (vasárnap), 17.00-19.30, jelentkezési határidő január 26.

Helyszín: Shiva Jógasziget (8500 - Pápa, Belvárosi Irodaház, Fő tér 24., 2. em. 201. terem)

Hozzájárulás: 2.000 Ft

A programot vezeti: Szelle Viki

Előzetes bejelentkezés szükséges!

06 20 235 8738

shivajogasziget@gmail.com 

 


 

 SHIVA Jóga és Életmódtábor

-Ázsiai tapasztalataim tükrében

2016. június 9-12.

BAKONYSÁG

NAMASTE!

Szeretnél kiszakadni a mókuskerékből, feltöltődni, friss impulzusokat kapni, csak magaddal foglalkozni végre? Töltsünk együtt négy csodás napot egy csöndes, tiszta levegőjű, bakonyi környezetben,közel, ahonnét én is származom, ahol  a természetesség, jókedv és az autentikusság is garantált! :)

Hogy miért lesz másabb ez a tábor az előzőekhez képest? Mivel több hónapos ázsiai utamról térek vissza éppen, egy kicsit különb szemlélettel, lendülettel, mint eddig, újabb tapasztalatokkal és meglepikkel kiegészítve tartom majd ezt az elvonulást.
A jógázás, meditációk, előadások, fakultatív programok, az egészséges ételek és a magadra fordított idő segítenek, hogy újra szárnyakat kapjon és megtisztuljon a tested, lelked, elméd…

Ár: 29.000 Ft (3 éjszaka), mely tartalmazza a szállást, a napi háromszori vegetáriánus étkezést (plusz korlátlan fogyasztással tea, gyümölcs), az oktatások és a programok költségeit.

Jelentkezés: május 20-ig, 10.000 Ft előleg befizetésével

Utazás: egyénileg, segítünk összehangolni

Mit hozz magaddal (a személyes dolgaidon kívül): jógaszőnyeg vagy polifoam, kényelmes ruházat, fürdőruha (ha szeretnél napozni, úszni), jegyzetfüzet az előadásokhoz

Ami még fontos: nyitott szív :)

FIGYELEM! akinek ételallergiája vagy egyéb egyéni érzékenysége, egészségügyi problémája van, kérjük jelezze előre.

A táborban mindenki saját felelősségére vesz részt.

Táborvezető Szelle Viktória: 1999-ben kezdett el jógázni, tanulmányait azóta is folyamatosan bővíti, hogy tapasztalatait átadhassa. Az oktatást nem munkának, hanem hivatásának tartja, egész életét áthatja a jóga és a keleti kultúrák szellemisége. 2008-ban hozta létre Pápán a Shiva Jógasziget központot, azóta tanít, évek óta már főállásban.
Órái és táborai tudatosan fel vannak építve, sokszor egy bizonyos témakör köré fűzve, de mindig a jelen helyzet, a résztvevők aktuális, aznapi igényeihez, képességeihez igazítva.

Jelenleg Ázsiában tartózkodik, szeptembertől Budapesten folytatja tovább tevékenységeit.
www.shivajogasziget.hu, www.utazohm.blog.hu

Meghívott előadó Bognár Tas: több, mint egy évtizede főállásban alkalmazza, és 8 éve folyamatosan tanítja sikeresen az 5 éves ázsiai élete során tibetiektől tanult technikákat. A gyakorlatok mindenki számára közérthetőek és sikeresen alkalmazhatóak a hétköznapokban, mindenféle spirituális előképzettségtől és vallási hovatartozástól függetlenü, több ezer tanítvány végezte el sikeresen tanfolyamait
www.auraszakerto.hu

Házigazda és szakács: Triznya Péter
A bakonyi Ság-Ház évek óta számos hasonló spirituális és jógatábornak szolgált helyszínéül, rendkívül csendes, tiszta és felemelően természetes környezetben.
Péter évről évre egyre meglepőbb és finomabb vegetáriánus menüvel kápráztat el minket.
www.saghaz.hu

Program előzetes:

- Jóga: Hatha jóga, dinamikus Vinyasa Flow, Kontakt jóga
- Relaxációs gyakorlatok
- Meditációk különböző stílusokban
- Légzőgyakorlatok
- Tibeti hangtálas relaxáció
- Stresszoldás
- Spirituális előadások
- Élménybeszámolóval egybekötött tanítások, „üzenetek” az ázsiai utamról
- Kirándulás
- Önismereti játékok...

Fakultatív lehetőségek:

-Személyre szabott életviteli tanácsok: Szelle Viktória- Jógaoktató, Életmódtanácsadó és terapeuta Természetgyógyász, Andragógus

-Auraelemzés és tanácsadás: Bognár Tas-Auraszakértő, Tisztánlátó
A teljes körű tanácsadás során a legfontosabb testi-lelki-szellemi problémákkal foglalkozunk: elakadás az életben, hivatás megtalálása, általános energia állapot feltöltése, párkapcsolati problémák, életmód, csakrák és aura állapota, önismeret, stressz, problémásnak tűnő gyermek a családban…

-Egyéni hangtálterápiás kezelés: Benze Adrien-Hangterapeuta, Jógaoktató
A tibeti hangtálak a különböző frekvenciájú és amplitúdójú rezgések segítségével optimalizálják energiáinkat, így kerül testünk-lelkünk harmóniába. A hangtálak a csakrák szerint vannak összeválogatva, így a hangtálterápiával egyúttal csakraharmonizálás is történik.

-Fülakupunktúrás kezelés: Csurgay Bernadett-Fülakupunktúrás addiktológus Természetgyógyász
A kínai orvostudomány legismertebb és legelterjedtebb kezelési módjai az akupunktúra és az akupresszúra. E gyógymódoknak nem csak a testi betegségek gyógyítása, de a szervezet egészségének megőrzése, a test energiaáramlását biztosító meridiánok (energiacsatornák) természetes állapotának fenntartása is a célja.

Miért válaszd ezt a tábort?

-Tudásomat éppen frissen bővítem többhónapos ázsiai tartózkodásom alatt, elsők között részesülhettek ebben :)
-Sokan vezetődtek már be a táboraimban a jóga világába, többen azóta is rendszeresen járnak órákra a hétköznapokban
-Rendkívül árbarát a tábor díja, mert saját magam szervezem és vezetem
-Ha szeretnél egy közeli bányató friss vízében felfrissülni
-Modern, nyugatias felfogásban adom át eddigi tudásom, tapasztalataim
-Ha szeretnél több jógastílusba bepillantást nyerni, így könnyebben ki tudod majd választani a saját egyéniségednek megfelelőt a továbbiakban
-Ha érdekel egy többhónapos ázsiai út története
-Ha szereted a kellemes, vidám társaságot, de ha éppen vissza akarsz vonulni, azt is megteheted
-Különleges és egészséges ételeket kóstolhatsz meg
-Vidékieknek, Budapestieknek egyaránt ideális hely elvonulásra, ha ki akarsz szakadni a nyüzsgésből és szeretnéd az elméd zakatolását lelassítani.

Ha úgy érzed, itt a helyed, ne gondolkodj túl sokat, mert korlátozott a létszám!

Nemcsak gyakorlott jógások jöhetnek, hanem bárki, aki szeretne belekóstolni ebbe az életmódba, kipróbálni többféle jógastílust, mert a tábor a résztvevők képességeihez és igényeihez igazodik!

Bővebb információ, jelentkezés:

shivajogasziget@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/events/1649425991986622/

VÁRUNK SZERETETTEL!

Szelle Viktória, Bognár Tas, Triznya Péter

Om Shanti

 


  

Namaste, kedves Mindenki!

Szeretettel meghívunk Benneteket az idei karácsonyi összejövetelre, amivel lezárjuk ezt a csodás, jógával bővelkedő évet.

A batyus parti azt jelenti, ahogy az elmúlt években is, hogy mindenki hoz valami ételt, italt, finomságot,  nasit, bármit!

Adri hangfürdőztet bennünket, beszélgetünk, játszunk, eszünk-iszunk… vagy ha van pl kedvenc recepted, ne tartsd magadban :)


A program 18-kor kezdődik, de bármikor lehet csatlakozni.

Szeretettel várunk:

Viki, Adri, Kata, Vera, Zoli


 „A jóga alaptanítása szerint a Föld népei egy nagy családot képeznek. Lehet, hogy más nyelvet beszélnek, de nem idegenek egymástól, nem jobbak a másiknál. Ha úgy tetszik, ugyanaz a piros vér csörgedezik az ereinkben. Az egymástól tanult életbölcsességek mindenkire érvényesek, legyen az görög, német, amerikai vagy magyar eredetű. Ezt az egységet is hivatott megünnepelni a jógavilág minden év június 21-én. A jóga világnappal egy újabb béke világnapot kapott a világ.”

Idén először kerül megrendezésre világszerte, Magyarországon is nagyszabású megmozdulás lesz ennek jegyében, többek között Pápán is a 

Shiva Jógasziget szervezésével. Szeretettel várunk minden korosztályt a Várkertbe június 21-én! Rossz idő esetén a Shiva Jógasziget termében (Pápa, Fő tér 21., II.emelet) leszünk.

Aznap nyílt napot is tartunk, ahol egész nap jógázhattok velünk különböző stílusokban, időpontokban:

9.00-9.30 Ovijóga – Adri
9.00-9.50 Gerincjóga: Központban a nyak, és a váll – Kata, Helyszín: Várkert
9.45-10.15 Sulijóga (alsó tagozatosok) - Adri
10.30-11.00 Tinijóga (felső tagozatosok) - Adri
11.10-12.00 Dinamikus jóga (középiskolásoknak is!) - Adri
1
2.00-14.00 Ebédszünet

14.00-14.45 Baba-mama jóga – Vera
14.00-14-50 Gerincjóga: Központban a derék – Kata, Helyszín: Várkert
15.00-15.40 Kismama jóga - Vera
15.50-16.40 Flow jóga –Viki
17.00-18.00 Közös jóga a Várkertben Viki, Adri, Kata, Vera
18.30-19.30 Hatha jóga – Viki

KÖZÖS JÓGÁZÁS: az egész családot várjuk, hogy együtt mozogjunk, jógázzunk egy közös koreográfiára, ünnepeljük a lelki békét, és az egészséget!  

 

 

 

 

 

 


 

NAMASTE!

Már most írd be a naptáradba, ha szeretnél csatlakozni…

Tölts velünk az idén is pár csodás napot egy szépséges, csöndes, tiszta levegőjű falusi környezetben! A jókedv is garantált! :)

Elvonulásunk egyik érdekessége, hogy július 20-a tízmilliószoros nap lesz, ami áthatja majd a programjainkat is!

A táborok, elvonulások mindig lehetőséget adnak arra, hogy hatékonyabb, mélyebb megtapasztalásokra tegyünk szert, amire a jógaórák keretein belül kevesebb a lehetőség. Kiszakadsz a megszokott környezetedből, friss lendületet, más impulzusokat kapsz, ezáltal az elméd befogadóbbá válik, nyitottabb leszel az új megtapasztalásokra. Minden tőled függ, mi az, amit beengedsz, és mi az, amit el tudsz engedni az ottléted során, melyek hatással lehetnek személyes fejlődésedre és jógagyakorlásodra is egyaránt. Ez egy egyéni, belső út, folyamat, semmi kényszer nincs benne, a saját tempódban haladhatsz. A jógázás, meditációk, előadások, közös játékok, az egészséges ételek és a magadra fordított idő segítenek, hogy újjászülethess, hogy megtisztuljon a tested, lelked, elméd…

A táborban nemcsak gyakorlott jógások vehetnek részt, hanem bárki, aki szeretne belekóstolni ebbe az életmódba, kipróbálni többféle jógastílust! :)

Létszám: Minimum 8 fővel lesz megtartva a tábor

Jelentkezési határidő: 2015. június 10, 10.000 Ft előleggel

Ár: 27.000 Ft (3 éjszaka), mely tartalmazza a szállást, a napi háromszori vegetáriánus étkezést (plusz korlátlan fogyasztással tea, gyümölcs), az oktatások és a programok költségeit

Utazás: egyénileg, próbáljuk összehangolni

Mit hozz magaddal (a személyes dolgaidon kívül): jógafelszerelés, szúnyog-kullancsriasztó, kényelmes ruházat, fürdőruha (ha szeretnél napozni), jegyzetfüzet az előadásokhozAmi még fontos: jókedv, nyitott szív :)

FIGYELEM! akinek ételallergiája vagy egyéb egyéni érzékenysége, egészségügyi problémája van, a bejelentkezéskor jelezze. A táboron mindenki saját felelősségére vesz részt.

Táborvezető, jógaoktató: Szelle Viktória 

Meghívott előadó: Bognár Tas, www.auraszakerto.hu

Házigazda és szakács: Triznya Péter


Program előzetes:

- jóga: Hatha jóga, dinamikus Vinyasa Flow, Kontakt jóga

- előadások

- kirándulás

- közös játékok

- meditációk...

A táborlakók számára egyéni programként az idén is lesz lehetőség egy órás auraelemzésre és tanácsadásra Bognár Tassal, az eredeti 8.000 Ft-os ár helyett 5.000 Ft-ért.

Szeretettel várunk! :)

Viki, Tas, Péter

Om Shanti 

 


 

Soós Arnold relaxációs zenével és dinamikus ütőhangszeres zenével egyaránt foglalkozik, a meditatív zenei tapasztalatait Jeszenszky István, Bagdi Bella kísérőzenészeként gyűjtötte. Improvizációs, pillanatban születő játéka mindig más és más, hangzásvilága sajátos, sokoldalú. Koncertjén észrevétlenül folyik át egyik hangulat a másikba, így vele hullámozhatunk mi is az éterben.

Időpont: 2015. március 29. vasárnap, 18:00 óra
Helyszín: Shiva Jógasziget ( Pápa, Fő tér 24., 2. emelet 21.)
Belépődíj: 2.500 FT, a korlátozott befogadóképessége miatt csak elővételben kaphatóak!(Arnold koncertjei Budapesten kb 4.000 Ft-ba kerülnek)

A meditatív koncerten a világ egyik legfiatalabb hangszer HANG DRUM nevű különleges és ritka svájci ütős-dallamhangszer játssza a főszerepet, melyet leginkább 8 templomi harang összehangolt játékához lehet hasonlítani.
Különlegessége abban áll, hogy éteri dallamai megpendítenek az emberekben egy mély és transzcendens húrt, melyet sokunk már régen elfelejtett, sokunk pedig keres a hétköznapi valóságban. A készítői szerint, ha valaki megfelelően játszik rajta akkor az őrangyala énekelni kezd, ez az ének teszi olyan egyedivé a hangzásvilágát…
2000. óta évente kb. 400 db egyedi HANG születik, minden egyes darab kézzel készül, és a sorozatgyártás helyett a készítői a hangminőség fejlesztésének és tökéletesítésének az útját követik. Magyarországon is csak 10-20 darab van, ebből szólal meg egy a relaxációs koncertek alkalmával Soós Arnold veszprémi multi-instrumentalista ütőhangszeres zenész előadásában

Több, mint 20 féle egzotikus világzenei és hangterápiás hangszerszám is megszólal, hogy egybefüggő hangfolyamot alkotva segítség az ellazulást és befelé figyelést.

* HANG drum - ütőshangszer, a berni német hang, azaz 'kéz' szóból ered

* Blue Point Steel Harp - a HANG "testvére"

* Sansula - afrikai eredetű pengethető hangszer, Varázslatos hangja az időtlenség érzetét árasztja

* Gato drum - fából készült afrikai nyelves dob

* Tanpura -  indiai klasszikus zene alaphangszere

* Shanti - ezüsttel forrasztott, behangolt hangrudas szélcsengők

* Xilofon - hangolt falemezekből álló ütőhangszer.

* Esőbot - a teste kiszáradt kaktuszból készült, élethűen imitálható vele az eső hangja

* Óceándob - a tenger zúgásához hasonló hangot ad a beletöltött növényi magvaknak köszönhetően

* Tibeti és nepáli hangtálak

"Tevékenységemet nem igazán tudom megfogni szavakban. Improvizálok elsősorban, bizonyos témák, keretek között. A pillanatban próbálok lenni, célom, hogy megszűnjön a külvilág." - Soós Arnold

www.soosarnold.hu


Itt bele tudtok hallgatni, hogyan játszik Arnold…

https://www.youtube.com/watch?v=yrjgBma6djU


Vegyél részt Te is egy igazán különleges, egyórás koncerten!

Várunk szeretettel!

Info, jelentkezés:

Szelle Viki
06 20 235 8738
shivajogasziget@gmail.com

 


 


 

                                        

 2015. február 22., 10:00-13:00,

Budapest, 1055 Szent István krt. 15.

Ára: 6.000 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, a létszám korlátozott:

Tel: 06 20 235 8738

shivajogasziget@gmail.com

 

http://mosolyom.hu/office-workshop-ulo-munkat-vegzoknek/

 


 

 Kedves Jógások, Barátok!


Tegnap egy szuper karácsonyi partival zártuk le az évet, köszönöm, hogy ennyien eljöttetek, meg is hatódtam picit...  remélem jövőre veletek ugyanitt! Legközelebb január 5-én, hétfőn találkozunk, a hatha jógaórák csak január 12-től kezdődnek!
Továbbra is várunk Benneteket a többi oktatóval nagy szeretettel! 

Kívánunk Nektek Áldott, Békés, Szeretetben és EGÉSZségben gazdag Ünnepeket és sikeres Új Évet!

"Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai."

KÖNYVTÁROSOK, IRODAI DOLGOZÓK, SOFŐRÖK, BANKI DOLGOZÓK, KÖZALKALMAZOTTAK...

FIGYELEM!!!

Az ülőmunka hosszú távon rendkívül káros:

a szív és érrendszerre, nyirokrendszerre, csípőre, gerincre, derékra, nyakra, hátra, légzésre, emésztésre, általános közérzetre, vérnyomásra, szellemi frissességre stb...

Ezek a népbetegségek napi speciális gyakorlatokkal akár el is kerülhetőek.

Könnyű, bárki által elvégezhető gyakorlatok nemre,

korra való tekintet nélkül, rendszeresen jógázóknak is!

Tehát ez nem egy tipikus jógaóra,

Hanem kiegészítve a jógás tapasztalataimat a természetgyógyászati és egyéb tanulmányaimmal, olyan hasznos gyakorlatok, információk, ötletek átadása, melyeket a mindennapokban is lehet majd hasznosítani egy életen át, elkerülve, illetve kompenzálva az ülő munkából adódó káros hatásokat.

Ne várd meg, amíg komolyabb baj történik!

Ha Te nem is tartozol ebbe a csoportba, de van ilyen a barátaid, szeretteid, ismerőseid körében, oszd meg ezt a lehetőséget velük, vagy akár egy rendkívül hasznos karácsonyi ajándékként is adhatod egy ajándék utalvány formájában.

Ingyenes bemutató előadás előzetes bejelentkezéssel: 2014. december 19., 18-18.30-ig.

A workshop időpontja: 2015. január 10., 16.00-19.00.

Ára: 2.700 Ft

Előzetes bejelentkezés szükséges, a létszám korlátozott:

Tel: 06 20 235 8738

shivajogasziget@gmail.comwww.shivajogasziget.hu 


 

 

 Tölts velünk három csodás napot egy szépséges, csöndes, tiszta levegőjű falusi környezetben!

Kapcsolódj ki, vonulj el a megszokott hétköznapokból, a zajos világból, itt mindent megkapsz hozzá…

Lehetőséged lesz megtapasztalni az intenzívebb jógagyakorlás hatásait húsmentes étkezéssel kiegészítve, érdekes előadásokkal fűszerezve.

A táborok, elvonulások mindig lehetőséget adnak arra, hogy hatékonyabb, mélyebb megtapasztalásokra tegyünk szert, amire a jógaórák keretein belül kevesebb a lehetőség.

Kiszakadsz a megszokott környezetedből, friss lendületet, más impulzusokat kapsz, ezáltal az elméd befogadóbbá válik, nyitottabb leszel az új megtapasztalásokra. Minden tőled függ, mi az, amit beengedsz, és mi az, amit el tudsz engedni az ottléted során, melyek hatással lehetnek személyes fejlődésedre és jógagyakorlásodra is egyaránt. Ez egy egyéni, belső út, folyamat, semmi kényszer nincs benne, a saját tempódban haladhatsz. A jógázás, meditációk, előadások, közös játékok, az egészséges ételek és a magadra fordított idő segítenek, hogy újjászülethess, hogy megtisztuljon a tested, lelked, elméd…

Bővebb információ: a plakáton lévő elérhetőségek valamelyikén


 

 Nyári napközis gyermekjóga tábor

Kedves Szülők!

Ha a nyár vége felé még nem találtál Gyermekednek megfelelő helyet a szünidő hasznos eltöltésére, ajánlom figyelmedbe az alábbi lehetőséget:

Napközis Gyermekjóga tábort szervezünk Pápán a Shiva jógaszigeten (8500 Pápa, Széchenyi út 4.), egy igazán csendes, biztonságos, nyugodt környezetben.

Időpont: 2014. augusztus 11-15. minden nap 8.00-17.00 óráig

Ára: 15.000 Ft, amely összeg tartalmazza a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), és a kézműves foglalkozásokhoz szükséges anyagokat is.

Életkor: Kisiskolás (alsó tagozatos) gyermekek, valamint azok a gyermekek, akik szeptembertől kezdik az első osztályt

Jelentkezési határidő: 2014. június 30.

Jelentkezni lehet a táborvezetőnél (vagy Szelle Viktóriánál a helyszínen időpont egyeztetés után) 5.000 Ft előleg befizetésével.

A tábort min. 7 fő jelentkezése esetén indítjuk

Tervezett programok:

v     Reggel 8 órától várjuk a Gyerekeket

v     Délelőtti jógaóra

v     Tízórai

v     Séta a városban (játszótér, Kastélypark, stb.)

v     Ebéd

v     Ebéd utáni pihenő: Jóga Nidra (ősi tantrikus technikákból kifejlesztett k&

Ön a(z) 729700. látogatója lapunknak
By GyGaTech (C)2010 (By G' V1.05)