Magyar

English

 
  •  


„Biztosan tapasztaltál olyat, hogy egyik irányba visz az elméd, egy másik, ellenkező irányba húz a szíved, és egy harmadik irányba lép a tested! De nem szakadhatsz szét a különböző irányokba. Ez egy összeszedetlen kaotikus élet, így nyilván csak sodródni lehet. Olyan ez, mint egy széthúzó család. Menekül belőle mindenki, ki merre lát.

A jóga az összhang és a harmónia teremtésének tudománya. Képzeld el, hogy harmóniában dolgozik az ész, a szív és mindezt szolgálja az erős és laza test. Mit érne az erős test, ha nincs öröm a szívben? És mit ér az ész, ha haldoklik a test?

A jóga egy felszabadító folyamat. Felszabadítja a testet a merevség korlátai alól. Felszabadítja az elmét a rögeszmék, és vesszőparipák világából. Egységesíti széthasadozott személyiségünket. Összhangot teremt belső, és külső világunkban. Ez egyszerűen egy hangolási folyamat. Összehangoljuk az értelmet, az érzelmet, a testet. Egységessé, és egésszé tesszük magunkat. Hagyjuk, hogy tevékenységeinken keresztül kifejezhessük belső lényegünket. Olyan ez, mint egy zenére táncolni. A zene az élet.

 

Amikor a jóga mozgásaival dolgozunk, akkor az művészet. Van benne valami plusz. Ott vagy benne Te, lényed minden finomságával. Belülről ered egy csodálatos erő, és sugárzik kifelé. Tiszta ember az, aki érti a zenét, amely e-nélkül a harmónia nélkül csak egy zaj...”

 

 

Ön a(z) 729690. látogatója lapunknak
By GyGaTech (C)2010 (By G' V1.05)